Specially for you,   is de eerste CD van Big Joe, hij kwam eind 1993 op de markt en is nog steeds de meest gevraagde CD, dit mede door zijn uitgekiende selectie aan liedjes.
Het schijfje bevat werken van oa. Roy Orbison, Ritchie Valens, The Tokens, Dire Straits en het wereldnummer van John Paul Young om zomaar eens even een selectie te maken.
Verder wordt deze cd gesierd door een eigen liedje van Big Joe nl;  Mamma Juanita (=compleet lied), een gezellige Argentijnse wals die in combinatie met het liedje Adios Mexico , U in de Zuid -Amerikaanse sferen doet wanen.
Natuurlijk staan er nog meer liedjes op deze CD waar U een klein uurtje luisterplezier van kunt hebben.
Mocht U interesse hebben  in één of meedere cd's? Klik dan op het desbetreffende hoesje om Uw bestelformulier in te vullen.
De tweede CD is, zoals de naam al aangeeft, een jubileum uitgave welke is samengesteld door de verzoeken van de meest trouwe fans van Big Joe.
Het is een collectie van wereldberoemde en internationale liedjes die je laten wegdromen in de  sfeer van weleer.
Wat dacht U van het liedje Du, van Peter Maffay, zelfs Elvis Presley, en The shadows worden hier op fenomenale manier gecoverd.
Uiteraard staat er ook weer wat eigen muziek op, waaronder de hitsingle I'll be Yours die er ook in zijn geheel op staat.
De laatste en tevens nieuwste CD van Big Joe heet 'Big Joe live'
Dit is een cd die geheel in eigen beheer is uitgebracht en waar geen opnamestudio aan te pas is geweest, de gehele cd is in realtime live opgenomen op diversen lokaties in het hele land.
De uitgebreide en slimme collectie van de liedjes, zorgen voor een muziekaal voldaan gevoel na het beluisteren van deze CD.
Ook met deze CD bewijst Big Joe weer eens een orkest te zijn voor alle leeftijden en genres. Dit wordt bevestigd door liedjes als Coco Jambo (Mr. President), You're my heart, you're my soul (Modern Talking),
Have you ever seen the rain (CCR), Just wanna dance the night away (The Mavericks), en het wereld nummer van Bryan Adams Everything I do....i do it for you.
CD - Specially for you - - klik om te bestellen
CD - Big Joe live - - klik om te bestellen
 
 
 
 
CD - 20th Anniversary - - klik om te bestellen
Like us on facebook